Informatie

Alle informatie over de verschillende diensten in je shoppingcenter. We staan altijd voor je klaar om je een aangename winkelervaring te bezorgen bij City2. Stel dus gerust je vragen aan onze medewerkers. Ze helpen je met plezier!

Diensten

Wil je foto’s laten afdrukken? Zou je graag een rolstoel of een buggy lenen? Ontdek alle diensten van City2!

Rolstoel

Kinderwagens

Toiletten

Baby hoek

Parkeren City2

Defibrillator

Wifi

Liften

Foto afdruk station

Lockers

Telefoons opladen

UPS leveringen

Homerr leveringen

Mondial Relay leveringen

Photomaton

Infodesk

Wil je een pakje versturen met UPS? Of iemand een Gift Card cadeau doen? De Infodesk op de begane grond helpt je graag met al je vragen en is open van 10.30 tot 19.00 u. Opgepast ! Het ophalen en afgeven van pakjes aan de infodesk kan enkel en alleen tussen 11u en 18u. 

Informatie

Gift Card

Click2Shop

UPS leveringen

Homerr leveringen

Mondial Relay leveringen

OPENBARE WC

 

Mannen- en damestoiletten die toegankelijk zijn voor mensen met beperkte mobiliteit staan tot uwer beschikking op het Metro- en Kruidtuin-niveau van onze shopping.

Er is ook een ruimte gewijd aan het toilet, de verzorging en het verschonen van de baby.

NIEUW! Zet uw €1 uitgegeven tijdens uw toiletbezoek om in een korting bij onze deelnemende handelaars:

• -0,50€ bij Wazawok

• -0,50€ bij Zest Juices

• -0,50€ bij Belchicken

• -1€ bij Lindt bij aankoop van 5€

Om van deze aanbiedingen te profiteren, presenteert u het ticket dat u hebt verkregen bij de automatische terminal van onze toiletten bij onze partnerhandelaars en geniet u onmiddellijk van uw korting of bewaart u deze voor later!

Eet smakelijk!

 

• Gratis activatiekosten giftcard t.w.v 1.00€

• 5 gratis prints op onze Kodakstand

Afspraak aan onze infobalie

De aanbiedingen zijn geldig voor een periode van 3 maanden vanaf de datum van ontvangst van het ticket door de gebruiker, waarbij de tijd en datum onderaan het ticket authentiek zijn.
Deze lijst met kortingen kan op elk moment variëren. City2 en handelaars behouden zich ook het recht voor om deze aanbiedingen op elk moment te beëindigen.
De gebruiker wordt daarom geadviseerd om de huidige gebruiksvoorwaarden en voordelen te controleren voordat hij het ticket gebruikt.
Tickets zijn niet cumulatief en worden aan de handelaar gegeven en door hem bewaard in ruil voor het aangeboden voordeel.
IN GEVAL VAN PROBLEMEN OF VOOR VRAGEN MET BETREKKING TOT DE AANGEBODEN VOORDELEN, NEEM CONTACT MET ONS OP VIA het e-mailadres secretariat@city2.be